Inscrieri Supercupa
|
|
The-Real-Slim-Shady | Data: Miercuri, 10-08-2011, 6:35 PM | Mesaj # 1 |
Corozanu Luminita
Grup: Administratori
Status: Offline
| Completati cu aceste date si trimiteti comentariul
|
|
| |
prosopel | Data: Luni, 19-09-2011, 12:51 PM | Mesaj # 31 |
Soldat
Grup: Utilizatori
| eu va pot oferi un albitru care e tanar, are perspectiva si este echidistant ! e vorba de milea cosmin un baiat cu mare bun simt si care a arbitrat foarte bine multe meciuri de divizia d ! un alt arbitru ar putea fi Paraschiv Sorin la fel ... un arbitru bun care are experienta si a luat ceva din fotbalul englez asta dupa ce a jucat la ledbury town 2 sezoane !
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 20-09-2011, 3:43 PM | Mesaj # 32 |
Corozanu Luminita
| Se vor gasi destui care sa spuna ca tine cu Doreal , cu organizatorii etc. V-am mai spus la nivel national nu se schimba arbitru ca vor "plangaciosii" si asa cum a spus prietenul nostru Cris , arbitrajul a fost acelasi , clasamentul vorbeste si de aceeia este mingea rotunda ...
|
|
| |
Elvis | Data: Marţi, 20-09-2011, 4:58 PM | Mesaj # 33 |
 Soldat
| Cand se va afisa meciurile si derele de jucare a meciurilor din week-endul urmator? Adăugat (20-09-2011, 4:58 PM) --------------------------------------------- De ce nu s-a mai afista tot programul dupa ce s0-a schimbat odata cu intrarea ultimelor 2 echipe?Sa stim si noi fara sa mai plictisim cu intrebarile!!!
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 20-09-2011, 5:07 PM | Mesaj # 34 |
Corozanu Luminita
| Nu plictisiti cu intrebarile ,imi face placere sa comunicam,dar tu stii ca orele se stabilesc la mica intelegere , in functie de "campania Agricola de Toamna " ori suntem viticultori ori nu mai suntem, nu-i asa?
|
|
| |
Elvis | Data: Marţi, 20-09-2011, 11:35 PM | Mesaj # 35 |
 Soldat
| Imi cer scuze ca am plictisit!!!promit ca de acum nu am sa mai plictisesc cu intrebarile mele!!!!
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Miercuri, 21-09-2011, 6:45 PM | Mesaj # 36 |
Corozanu Luminita
| La cererea participantilor, s-a luat decizia la nivel organizatoric , ca fiecare echipa sa poata inscrie pe tabele maximum 15 jucatori. Tabelele in noul format va sunt puse la dispozitie pe site sau le putem completa impreuna sambata 24 09 2011. Va aducem la cunostinta ca nu se fac transferuri din interiorul campionatului ci se permit doar noi inscrieri de jucatori in cadrul echipelor deja existente.
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Duminică, 25-09-2011, 11:16 AM | Mesaj # 37 |
Corozanu Luminita
| Am postat filmarile etapei din 24 sept 2011 pe youtube!
|
|
| |
buffon92 | Data: Duminică, 25-09-2011, 11:40 AM | Mesaj # 38 |
 Soldat
| rezultatele de la meciuri le-ati postat pe undeva?
Ioan
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Luni, 26-09-2011, 8:32 AM | Mesaj # 39 |
Corozanu Luminita
| Rezultatele etapelor le puteti revedea la Diverse/ Rezultate Liga Sanorom
|
|
| |
Elvis | Data: Luni, 03-10-2011, 11:17 PM | Mesaj # 40 |
 Soldat
| FC.Bancila Bolotesti vs Doreal Focsani 8-6 Marcatori la FC.Bancila :Lazar Ion(1 gol),Lazar Fanel(3 goluri),Cuciuc Elvis(4 goluri) A fost un meci frumos!!! Va multumesc
Mesajul a fost editat de către Elvis - Marţi, 04-10-2011, 5:18 PM |
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 04-10-2011, 6:48 PM | Mesaj # 41 |
Corozanu Luminita
| Felicitari pentru victorie, baieti , imi pare rau ca nu am putut fi prezenta ! Voi schimba clasamentul , dar despre galbene ce ne puteti spune? Astept si din partea Doreal un mesaj cu marcatorii si eventualele cartonase.
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Miercuri, 05-10-2011, 6:48 PM | Mesaj # 42 |
Corozanu Luminita
| daca doriti sa revedeti
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Sâmbătă, 08-10-2011, 12:57 PM | Mesaj # 43 |
Corozanu Luminita
| Raspuns pentru comentariul lui "eudoareu" Clipicesti nu este deloc o echipa slaba, au fost intre primele echipe din clasament, pe locul 2,3,4 , saptamani la rand si vorbeam de meciul cu ei pentru ca faceam referire la cazul lui Cristi care este component al acelei echipe , cat despre incidentul "Rusu-Ciobi " din meciul cu Pantzer nu l-am vazut personal pentru ca filmam traseul mingii si nu faptul ca la un moment dat erau amandoi cazuti pe teren , si una peste alta desi sunt fotbalisti excelenti , usa de biserica nu sunt niciunu ....
|
|
| |
eudoareu | Data: Sâmbătă, 08-10-2011, 10:39 PM | Mesaj # 44 |
Soldat
| da da da sigur clipicestiul a fost pe locul 2, 3, 4 cand au jucat cu echipele cele mai slabe; cand au dat de greu se vede pe ce loc sunt :D .oooooo bun bun asa nu ati vazut personal incidentul dar la-ti comentat personal, foarte frumos; eu nu contest faptul ca sunt fotbalisti excelenti si nu am spus ca sunt usa de biserica, ci arbitrajul contestam ca datorita lui se ajunge la conflicte cum le numiti dumneavoastra.
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Duminică, 09-10-2011, 8:29 AM | Mesaj # 45 |
Corozanu Luminita
| 1. Eu cred ca intre Ciobi si Rusu sunt rivalitati vechi pe care nici un arbitru din lume nu le poate rezolva , daca respectati regulamentul , nu este nevoie de interventia arbitrului, de cart. galbene, rosii etc. Daca era ca la Bergenbier sa platiti pentru cartonase , sunt convisă că erati şi mai nemulţumiţi , dar poate mai disciplinaţi. 2. Clipicestiul a jucat cam în acelaşi format de la începutul campionatului , deşi aveau posibilitatea de a-şi întări echipa, au preferat originalitatea , cu echipele slabe au caştigat la scor, iar cu ehipele tari au pierdut onorabil , prin urmare ca sa te oftic, Melinte (zis Virus ) este în top marcatori cu 22 de goluri înscrise, aşa că respectati adversarul !
|
|
| |