Inscrieri Supercupa
|
|
The-Real-Slim-Shady | Data: Miercuri, 10-08-2011, 6:35 PM | Mesaj # 1 |
Corozanu Luminita
Grup: Administratori
Status: Offline
| Completati cu aceste date si trimiteti comentariul
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Duminică, 09-10-2011, 10:18 AM | Mesaj # 46 |
Corozanu Luminita
| Nu ne lasa vremea , astazi natura... Asta e!
|
|
| |
yonutz888 | Data: Duminică, 09-10-2011, 2:14 PM | Mesaj # 47 |
Soldat
Grup: Utilizatori
| se joaca astazi?
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Duminică, 09-10-2011, 2:53 PM | Mesaj # 48 |
Corozanu Luminita
| NU TI-E MILA DE TINE? PARCA SE JOACA DE PLACERE , NU VREAU SA VA AM PE CONSTIINTA. JUCAM DOAR CAND NE LASA VREMEA, TERMINAM TURUL , MAI SUNT 4 ETAPE (CU CEA DE ASTAZI CARE SE AMANA ),FACEM O PETRECERE CU MICI SI VIN FIERT, SI RELUAM CÂND S'ARATĂ SOARELE , CA SĂ NU NE MAI ÎNGHEŢE , NASUL ŞI PICIOARELE... ÎN PRIMĂVARĂ...
|
|
| |
eudoareu | Data: Duminică, 09-10-2011, 11:07 PM | Mesaj # 49 |
Soldat
| Vad ca nu vreti sa intelegeti nimik din ce spun eu, am sa mai repet odata, nu ma intereseaza cine castiga poate sa fie si Medeea daca e intradevar buna, nu imi pasa deloc, ideea e ca arbitrajul ori favorizeaza ori atata poate si ajung la aceeasi concluzie............TREBUIE SCHIMBAT.
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Luni, 10-10-2011, 11:34 AM | Mesaj # 50 |
Corozanu Luminita
| Eu nu sunt incurca lume, cuvantul meu are valoare de contract si prin urmare nu pot lua o astfel de masura. Imi pare rau ca nu sunteti multumiti de arbitraj , dar asta e cu asta defilam! Oricum se fac demersuri , in urma retragerii Dlui. Pais pentru aducerea celui de-al doilea arbitru , dar acuma sa ne lase vremea sa terminam macar turul, si in retur vedem noi.
|
|
| |
yonutz888 | Data: Duminică, 16-10-2011, 1:24 PM | Mesaj # 51 |
Soldat
| se mai joaca???
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 18-10-2011, 9:08 AM | Mesaj # 52 |
Corozanu Luminita
| AM ACTUALIZAT TOP MARCATORI , AM MERS PANA LA LOCUL 20 PENTRU A URMARI EVOLUTIA CELOR CARE ERAU INITIAL IN TOP.
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 01-11-2011, 7:12 PM | Mesaj # 53 |
Corozanu Luminita
| S-a facut actualizarea " Top marcatori" , pana acum s-au marcat 1223 goluri, 20 autogoluri, 169 cartonase galbene si 21 rosii. Palpitant nu????
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Joi, 10-11-2011, 8:17 PM | Mesaj # 54 |
Corozanu Luminita
| Cei de la Bancila , care au vazut ca a fost gol perfect valabil,cel marcat de Ciobi in meciul cu Tifesti , dar au tacut , pentru ca le convenea situatia , au vazut azi ce inseamna "bataia lui Dzeu" - au facut 5 egal cu Serbestiul !!! Asa ca "Dumnezeu nu bate cu parul" bate cel puţin cu egalul ! Egal au facut jucatorii lui Ciobi urmare a golului anulat , egal au facut si ei!
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Duminică, 13-11-2011, 11:50 AM | Mesaj # 55 |
Corozanu Luminita
| Ce gust are victoria Fc Serbesti? Ce v-am spus eu , gustul victoriei e mai dulce , daca in echipa adversa sunt jucatori profesionisti! Si daca se termina egal o resimti ca pe o victorie, iar daca esti invins de catre o echipa care are jucatori din "C" e ... scuzabil!
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Vineri, 18-11-2011, 4:53 PM | Mesaj # 56 |
Corozanu Luminita
| Pana la etapa 20 , s-au marcat 1557 goluri, 24 autogoluri si a-ti fost suficient de obraznici incat sa primiti 206 cartonase galbene si 27 caronase rosii! Cu mentiunea ca avem restant un meci dintre Dumbrava si Clipicesti, aferent etapei 19 .
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Vineri, 25-11-2011, 3:06 PM | Mesaj # 57 |
Corozanu Luminita
| MIERCURI 30 NOV SI JOI 01 DEC2011 SE VOR JUCA ULTIMILE MECIURI ALE CAMPIONATULUI. PRIN URMARE SAMBATA 03.12.2011 SE VOR JUCA CELE 4 MECIURI DIN PLAY-OF IAR DUMINICA 04.12.2011 FINALA MICA SI FINALA MARE.
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Vineri, 25-11-2011, 8:06 PM | Mesaj # 58 |
Corozanu Luminita
| Aveti grija, sa nu luati cartonase galbene!
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 29-11-2011, 7:54 PM | Mesaj # 59 |
Corozanu Luminita
| Duminca de la 11 la 13 finala mica , de la 13 la 14 se v-a lua o pauza de odihna pt jucatori , mici, muzica, perioda in care acordam premii pt golgaterii fiecarei echipe inclusiv a celor care nu se califica in play of, dupa care de la 14 la 16 celelalte 2 meciuri , urmate de festivitatea de premiere pt castigatorii campionatului. Tragerea la sorti pt cele 4 echipe care vor juca duminica va avea loc sambata dupa prima rund din play off
|
|
| |
The-Real-Slim-Shady | Data: Marţi, 29-11-2011, 9:36 PM | Mesaj # 60 |
Corozanu Luminita
| Tifestiul a fost invins de Doreal, oare mai este cineva surprins? Mie imi suna a aranjamente de n luate cate k....aragata!
|
|
| |